Omschrijving:

Heb je altijd al aan het water willen wonen, maar nooit de gelegenheid gehad? Zoek je een woning waar je zo in kunt zonder te klussen? En ook nog eens lekker comfortabel, goed geïsoleerd dus energiezuinig en in een gezellige buurt? Dan kun je nu stoppen met zoeken. Welkom aan de Gebroeders Bonnemastrjitte!

In de groene en waterrijke woonwijk Thomashof vind je deze leuke tussenwoning. Zodra je het huis binnenstapt word je direct verrast door de heerlijke sfeer die hier hangt. De woonkamer is heerlijk licht en geeft je een prachtig zicht op je terras en het water. De keuken aan de voorzijde is uiteraard van alle gemakken voorzien, hier is koken een 'appeltje-eitje'.

Op de eerste verdieping vind je drie slaapkamers en de moderne badkamer met inloopdouche, toilet en wasmeubel.
Een vaste trap voert naar de tweede verdieping. Deze ruime zolder is werkelijk multifunctioneel. Met gemak zou je hier nog een extra slaapkamer kunnen maken, of hobbykamer, of speelkamer, fitnessruimte, maar natuurlijk ook gewoon te gebruiken als bergruimte.

En dan de achtertuin. Aan het water. Open vaarwater. Dus, is het mooie weer dan stap je gewoon vanuit je tuin in je bootje en kun je heerlijk genieten op het water. Natuurlijk niet de koelbox en picknickmand vergeten!

De verkoper vertelt: "Ik wilde destijds graag op mijzelf wonen en vond dit een fijn huis omdat het aan het water ligt en alles op fiets- en loopafstand is. Het fijnste plekje in huis is op het hoekje van de bank, uitkijkend over het water en de weilanden."

Zoals je merkt zijn wij erg enthousiast over deze leuke woonbeleving. Ben jij dit nu ook geworden en wil je de sfeer eens in het echt proeven? Het enige wat je dan moet doen is ons bellen of mailen. We plannen dan een afspraak in en laten het huis aan je zien. Tot ziens!

Afbeeldingen:

 
gebroeders-bonnemastrjitte-5-workum-780 gebroeders-bonnemastrjitte-5-workum-781 gebroeders-bonnemastrjitte-5-workum-784 gebroeders-bonnemastrjitte-5-workum-782 gebroeders-bonnemastrjitte-5-workum-783 gebroeders-bonnemastrjitte-5-workum-785 gebroeders-bonnemastrjitte-5-workum-786 gebroeders-bonnemastrjitte-5-workum-787 gebroeders-bonnemastrjitte-5-workum-788 gebroeders-bonnemastrjitte-5-workum-789 gebroeders-bonnemastrjitte-5-workum-793 gebroeders-bonnemastrjitte-5-workum-790 gebroeders-bonnemastrjitte-5-workum-794 gebroeders-bonnemastrjitte-5-workum-791 gebroeders-bonnemastrjitte-5-workum-792 gebroeders-bonnemastrjitte-5-workum-795 gebroeders-bonnemastrjitte-5-workum-796 gebroeders-bonnemastrjitte-5-workum-797 gebroeders-bonnemastrjitte-5-workum-798 gebroeders-bonnemastrjitte-5-workum-799 gebroeders-bonnemastrjitte-5-workum-803 gebroeders-bonnemastrjitte-5-workum-804 gebroeders-bonnemastrjitte-5-workum-800 gebroeders-bonnemastrjitte-5-workum-801 gebroeders-bonnemastrjitte-5-workum-802 gebroeders-bonnemastrjitte-5-workum-805 gebroeders-bonnemastrjitte-5-workum-806 gebroeders-bonnemastrjitte-5-workum-807 gebroeders-bonnemastrjitte-5-workum-808 gebroeders-bonnemastrjitte-5-workum-809 gebroeders-bonnemastrjitte-5-workum-810 gebroeders-bonnemastrjitte-5-workum-811 gebroeders-bonnemastrjitte-5-workum-812
 

Algemene gegevens:

Ligging

Adres: Gebroeders Bonnemastrjitte 5
Postcode: 8711 LP
Plaats: Workum

Gebouw

Soort woning: Tussenwoning
Woon oppervlakte: 117
Perceel oppervlakte:
Inhoud: 420
Aantal kamers: 5
Aantal slaapkamers: 3
Aantal woonlagen: 3
Soort bouw: Bestaande bouw
Bouwjaar: 2013
Soort dak: Zadeldak
Badkamer voorzieningen: Douche, wastafel en toilet

Energie en voorzieningen

Energie label: A
Isolatie: Volledig geisoleerd
Verwarming: Hetelucht verwarming
Cv ketel: 2013 eigendom
Warm water: CV ketel

Tuin:

Tuin omschrijving: Achtertuin en voortuin
Achtertuin oppervlak: Fraai aangelegd
Ligging tuin: Gelegen op het zuidoosten

Opslag en garage:

Schuur/berging: Vrijstaande houten berging

Plattegronden:

 
gebroeders-bonnemastrjitte-5-workum-plattegrond-40 gebroeders-bonnemastrjitte-5-workum-plattegrond-41 gebroeders-bonnemastrjitte-5-workum-plattegrond-42
 

Een vraag of vrijblijvend contact

Graag helpen wij bij het beantwoorden van de vele vragen die bij het kopen en verkopen van een woning horen.