Woning verkopen

Wij maken van een huis een beleving

Wij hebben een eigen kijk op het verkopen van huizen. Dit doen we niet door een paar foto's te nemen en deze op internet te zetten. Jouw huis is het mooiste huis in de straat, en dat gaan we iedereen laten zien. Elke woning wordt op een unieke wijze verkoopklaar gemaakt en gepresenteerd. Saskia gaat je daarbij helpen door het geven van een verkoopstyling advies.

Stap 1: Verkoop- & fotostyling

Is verkoopstyling in deze tijd nog nodig? Wij vinden van wel! Want je wilt je huis toch zo mooi mogelijk presenteren? Bovendien is bewezen dat een huis met verkoopstyling meer oplevert dan hetzelfde huis zonder verkoopstyling. Saskia is gecertificeerd verkoopstyliste, zij helpt je bij het verkoop-klaar maken van je huis.

Stap 2: In beeld

Wat denk je waar men als eerste naar kijkt als je huis op Funda staat? Juist, de plaatjes! Een mooi plaatje zegt honderd keer meer dan een paar woorden. Maar wij gaan verder. Bewegende beelden zeggen nog veel meer dan een mooie foto. Daarom maken wij een video van je huis passend bij de sfeer. Je blijft kijken!

Stap 3: Social Media

In de huidige moderne tijd mag natuurlijk de social media niet ontbreken. In overleg met jou plaatsen we een bericht op Facebook en Instagram. Maar dat moet dan wel een opvallend bericht zijn wat veel gezien wordt. Zo bereiken wij regelmatig duizenden personen en dat is wat we willen!

Een vraag of vrijblijvend contact

Graag helpen wij bij het beantwoorden van de vele vragen die bij het kopen en verkopen van een woning horen.