Wij zijn Klaasjan & Saskia

We realiseren ons dat de aankoop of verkoop van een woning niet alledaags is, maar iets speciaals. Daarom vinden wij hoge betrokkenheid en persoonlijke aandacht een must. We leven mee met onze klanten en verkopen of kopen een huis aan alsof het ons eigen is. Bij ons doe je zaken met mensen en niet met alleen een bedrijf. Een grapje op zijn tijd vinden we leuk en plezier is het allerbelangrijkste in ons werk.  We zijn partners, collega’s en delen lief en leed.

IMG_6582_edited.jpg

Klaasjan Kuperus

Heeft veel kennis en ervaring, is optimistisch en houdt van een grapje. Is het je wel eens opgevallen dat hij altijd begint te lachen aan de telefoon? Als dé makelaar van het kantoor houdt hij zich bezig met alles wat met het vak te maken heeft. Hij kent dan ook de allerfijnste kneepjes van het vak en is een harde werker. Verder buigt hij zich als creatieve denker graag over de verkoop van huizen op een unieke wijze. Hij gaat ver. Bij verkoopvideo’s is hij zelfs bereid om de hoofdrol in een badscène op zich te nemen als dat nodig is. Hij vormt een geweldig team met zijn rots in de branding Saskia, waarin ze elkaar perfect aanvullen. Naast zijn carrière als makelaar is hij ook nog eens een heuse keukenprins en deelt hij met Saskia een grote passie voor Engeland als vakantieland.

Saskia Heeringa

Is sociaal, betrokken, vriendelijk en kan goed relativeren. Ze doet alle werkzaamheden op kantoor en heeft contact met de klanten. Als creatieveling regelt ze ook nog alles wat met verkoopstyling te maken heeft. Ze weet bij elk huis altijd precies wat ze nodig heeft en stylt ieder huis op een manier die bij het huis past. Vrolijke bloemen en wat lekkers op het aanrecht horen daar altijd bij. Haar kracht is de positieve manier waarop ze in het leven staat. In haar vrije tijd houdt de creativiteit niet op. Ze is gek op handwerken, heeft naast de makelaardij haar eigen bedrijfje waarbij ze taarten bakt. Saskia dirigeert een koor en kan zingen als een nachtegaal. Samen met Klaasjan stijldanst ze ook nog eens de sterren van de hemel. Zolang het maar creatief is, is Saskia blij.

IMG_6612_edited.jpg

©2019 Makelaardij Kuperus Heeringa

NVM-Logo-2kopie.png
fundalogo.png