Aankoopmakelaar in Friesland

Wie op dit moment op huizenjacht is weet maar al te goed dat dit in deze tijd niet gemakkelijk is. Wacht je iedere dag op het nieuwe aanbod van Funda, maar helaas komt er niets geschikts voorbij. Groter kunnen we het aanbod helaas niet maken, wel kunnen we regelen dat je op het juiste moment op de juiste plek bent. Zo kun je toch nog jouw droomhuis vinden.

Wij zorgen voor de beste prijs

Je hebt een huis bekeken. Maar hoe zit het met de vraagprijs. Is deze wel reëel? Onderhandelen is iets waar veel kennis en ervaring bij komt kijken. Wij regelen dit voor je zodat je zeker weet dat je niet te veel betaald. Jouw belang staat voorop. We kennen alle kneepjes van het vak en weten precies waar we op moeten letten.

Jouw droomhuis

Je zoekt niet zomaar een huis, maar een thuis. Wij begrijpen dat hier veel gevoel bij komt kijken. De uitspraak luidt niet voor niks “je ergens thuis voelen”. En heb je dat droomhuis gevonden zet je de roze bril op, dat is heel goed. Want dan voel je je thuis. Wij kijken zonder die roze bril. Hierdoor kunnen we je goed en objectief adviseren. Je komt te wonen in het huis waarin je zorgeloos oud wordt en herinneringen maakt.

Wij regelen alles

Bij het kopen van een huis komt er veel op je af. Afspraken plannen, bezichtigingen, de woning inspecteren, een goede prijs bepalen, bouwkundige checks aanvragen, het koopcontract controleren en nog veel meer vakkundige aspecten. Wij ontzorgen je van alle zaken, zodat jij kunt genieten van het kopen van je droomhuis.

De eerste stap naar je nieuwe thuis

Als aankoopmakelaar hebben wij een groot netwerk en helpen je graag de weg te vinden in de huizenmarkt. Bel of mail ons, of klik op de 'afspraak-button'. Of kom even langs voor een kopje koffie. We helpen je graag met het vinden van je droomhuis en staan te popelen om je te vertellen wat we allemaal voor je kunnen betekenen. Wil jij je nieuwe thuis vinden en een beleving van deze zoektocht maken? Dan weet jij wel bij wie je moet zijn! Bel ons, mail ons of maak hieronder een afspraak

©2019 Makelaardij Kuperus Heeringa

NVM-Logo-2kopie.png
fundalogo.png